ΠΑΦΟΣ - ΑΣΙΛ 3-0

06 Ιανουάριος 2016
(0 votes)
Author :  

Απο την σελίδα του ΑΣΙΛ

Προσπάθησε αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε η ομάδα μας κόντρα στο φαβορί, ΠΑΦΟΣ FC αφού ηττήθηκε με 3-0.

Ο προπονητής μας, Μάριος Αποστόλου, θέλησε να προστατέψει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους αφού προέχει το πολύ δύσκολο πρόγραμμα του Πρωταθλήματος που επαναρχίζει το Σάββαο με την ΑΕΖ στην Λεμεσό. Απ'την αντίπερα, οι γηπεδούχοι έπαιξαν με αρκετούς βασικούς που εκμεταλλέυτηκαν κάθε ευκαιρία που βρήκαν για γκόλ.

Και τα 3 γκόλ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο πρώτο μισάρωρο ενώ ο ΑΣΙΛ μετά προσπάθησε να ισορροπήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα. Στο Β'μέρος η ομάδα μας δεν απεολήθηκε ιδιαίτερα ενώ αντιθέτως προσπάθησε να βρεί με καλές προυπθέσεις τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Κορυφαία φάση του αγώνα το δοκάρι του Αντωνίου Ανδρέα στο 82' της αναμέτρησης με εκπληκτικό σουτ απ'το κέντρο του γηπέδου το οποίο σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και ένα απ'τα γκολ της χρονιάς. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή χειροκροτήθηκε απ'τους φίλους και των δύο ομάδων που ήταν στο γήπεδο.

Ο επαναληπτικός είναι ορισμένος για τις 19/1 στο Στάδιο Αμμόχωστος

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…