Καλή, περήφανη και Ολυμπιακή νέα χρονιά 2016

01 Ιανουάριος 2016
(1 Vote)
Author :  

Μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς έστειλε με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.

Φίλοι του Ολυμπιακού

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες μέρες, κάνουμε τον απολογισμό του χρόνου που φεύγει και καθορίζουμε τους στόχους της νέας χρονιάς. Εμείς θα στρέψουμε τη μνήμη μας πολύ πιο πίσω. Από εκείνη τη στιγμή, πριν από δυόμισι χρόνια, που ο ένδοξος Ολυμπιακός βρέθηκε στη Β΄ Κατηγορία. Τότε, που μερικές δεκάδες φίλοι της ομάδας μας συζητούσαμε σε συνεχείς συσκέψεις για το μέλλον του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Για να ξεπεραστεί η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ομάδα  κατατέθηκαν πολλές εισηγήσεις, η κάθε μια με τη δική της λογική. Μερικές από αυτές ήταν η συγχώνευση του Ολυμπιακού με ομάδες άλλων κατηγοριών και στο τέλος να επανέλθουμε στην Α΄ Κατηγορία με διαφορετικό όνομα διατηρώντας το Ολυμπιακός. Από την μια πλευρά επικρατούσε η λογική και από την άλλη η καρδιά, το συναίσθημα και η αφοσίωση στο όνομα εκείνο που μας χάρισε τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, αυτό που μας μεγάλωσε, αυτό στο οποίο παραμείναμε πιστοί για τόσες δεκαετίες, αυτό που μας έγινε τρόπος ζωής, αυτό που κάναμε σπίτι μας, αυτό για το οποίο πολλές φορές κλάψαμε και χαρήκαμε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Στο τέλος επικράτησε η καρδιά και το συναίσθημα. Αυτά τα στοιχεία που διατηρούν ακόμη όλους μας στις επάλξεις.
Καθορίσαμε τους στόχους μας κάνοντας προσγειωμένα πλάνο τριετίας. Η προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι όσοι υπηρέτησαν από οποιοδήποτε πόστο ήταν τεράστια. Ήταν μια προσπάθεια επιβίωσης, μια προσπάθεια διατήρησης της Ιστορίας μας.
Μετά από αυτή την Οδύσσεια βρήκαμε τη δύναμη να προγραμματίσουμε τον περασμένο Σεπτέμβριο την πορεία μας, με στόχο την επάνοδο του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Α΄ Κατηγορία. Η μέχρι σήμερα προσπάθεια όλων, διοίκησης, παικτών, τεχνικής ηγεσίας και ασφαλώς όλων εσάς των φίλων του Ολυμπιακού, μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας. Καταφέραμε να απορροφήσουμε τους διάφορους κραδασμούς και τις διαφορετικές απόψεις που μπορούσε να είχε ο καθένας μας και σήμερα, ΕΝΩΜΕΝΟΙ  να βλέπουμε μόνο μπροστά για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Με το νέο χρόνο εισερχόμαστε στην τελική ευθεία της προσπάθειας μας με πολύ καλές προοπτικές. Αυτές οι προοπτικές όμως, για να γίνουν πράξη, θα πρέπει όλοι μαζί να βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδας μας για να γεμίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη και ενθουσιασμό τους παίκτες μας στη δύσκολη τους αποστολή. Απομένουν 12 αγώνες που είναι δώδεκα τελικοί. Σε αυτούς αγώνες, όλοι έχουμε υποχρέωση να δώσουμε το παρόν μας.  Η κάθε στροφή είναι πλέον επικίνδυνη. Αν κάποιος υποτιμήσει τον αντίπαλο, θα το πληρώνει ακριβά. Οι παίκτες μας, απέδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες να υλοποιήσουν το στόχο μας, εμείς, ας τους στηρίξουμε πάντοτε σε κόσμια πλαίσια για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη επιστροφή.

Καλή, περήφανη και Ολυμπιακή νέα χρονιά 2016.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…