Με κατάθεση ψυχής

23 Δεκέμβριος 2015
(0 votes)
Author :  

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, κάνει ένα μίνι-απολογισμό για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.


Η ανακοίνωση:

Φίλοι του Ολυμπιακού

Είναι κανόνας στο ποδόσφαιρο, μετά από μια μεγάλη επιτυχία να καταβάλλεται προσπάθεια να σταματήσουν το συντομότερο οι πανηγυρισμοί και να προσγειωθούν οι παίκτες για τη συνέχεια. Ωστόσο, η διακοπή για τις γιορτές, μας επιτρέπει να παρατείνουμε τους πανηγυρισμούς και τη χαρά μας από τη μεγάλη νίκη μας στα Πολεμίδια επί της πρωτοπόρου Καρμιώτισσας.

Δικαιούμαστε σήμερα να αποδώσουμε τα εύσημα και τις ευχαριστίες στους παίκτες μας για τη μεγαλειώδη εμφάνιση. Για τους τυχερούς που βρέθηκαν, παρά τη βροχή στο γήπεδο, δεν ήταν απλώς μια νίκη. Ήταν τα διαπιστευτήρια μιας μεγάλης ομάδας που βροντοφώναξε σε όλες τις κατευθύνσεις ότι έχει κάθε δικαίωμα, την επόμενη περίοδο να αγωνίζεται στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας. Η προσπάθεια των παικτών μας ήταν συγκινητική, το παιγνίδι ήταν όπως το αναμέναμε, πολύ δύσκολο. Το κέρδισαν οι παίκτες μας με κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, δίνοντας και κερδίζοντας σκληρές μάχες στο λασπωμένο τερέν. Αυτοί ήταν οι παίκτες μας, τους οποίους χαρήκαμε όσο ποτέ άλλοτε. Ήταν οι παίκτες μας, τους οποίους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας για τα όμορφα ποδοσφαιρικά Χριστούγεννα που θα μας χαρίσουν.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο ήταν ένα οργανωμένο σύνολο που λειτούργησε άψογα και έκανε την καλύτερη του εμφάνιση από τον καιρό που έπεσε στη Β κατηγορία. Στα προηγούμενα μας μηνύματα, παρότι η βαθμολογία και το πρόγραμμα δεν μας ευνοούσαν, εμείς λέγαμε ότι η ομάδα μας μπορεί να επιτύχει τους στόχους της επειδή πιστεύουμε στις δυνατότητές της. Σήμερα, μετά από τέτοια απόδοση και κατάθεση ψυχής, λέμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Δικαιούμαστε να περηφανευόμαστε ότι αρκετοί από τους παίκτες μας μπορούν να παίξουν με επιτυχία και στην Α Κατηγορία. Αυτή η Οδύσσεια των τριών χρόνων στη Β Κατηγορία φαίνεται να τελειώνει κερδίζοντας αρκετούς παίκτες μας.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα, δεν έχει κανένας μας δικαίωμα να βρίσκεται μακριά από την ομάδα μας. Στα Πολεμίδια κάναμε ένα μεγάλο άλμα για την Α Κατηγορία. Το πιο λίγο που μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια είναι να βρισκόμαστε σε κάθε παιγνίδι δίπλα στην ομάδα μας συμβάλλοντας ποικιλοτρόπως στη συνέχιση της πορείας μας προς την κορυφή. Η ομάδα μας σας χρειάζεται δίπλα της. Το άπιαστο όνειρο που υπήρχε στην αρχή γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.

Τελειώνοντας, εύχομαι σε όλους σας ακόμη καλύτερες γιορτές και με το νέο χρόνο θα αρχίσει η προσπάθεια της προσγείωσης για το επόμενο δύσκολο παιγνίδι.

Καλά και περήφανα Ολυμπιακά Χριστούγεννα.

Κώστας Σεραφείμ

Πρόεδρος

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…