Αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών

22 Δεκέμβριος 2015
(1 Vote)
Author :  

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣΙΛ, η οποία με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου (13/12/2014) από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το «Γρηγόρης Αυξεντίου» επικοινωνεί με τον κόσμο για να αναφέρει ότι προχωρά με αίτημα απ’ ευθείας προς το Υπουργείο Εσωτερικών και θα επιδιώξει συνάντηση και με τον ίδιο τον Υπουργό με την ελπίδα ότι θα δικαιωθεί για να λάβει την οικονομική βοήθεια που της αναλογεί.

Αναλυτικά:

 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου (13/12/2014) από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το «Γρηγόρης Αυξεντίου» επικοινωνούμε με τα μέλη και φίλους του Σωματείου για να αναφέρουμε ότι:

Το κόστος των ζημιών από την θεομηνία ανήλθε στις €45.000 περίπου. Το Διοικητικό Συμβούλιο εις βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά δυστυχώς και εις βάρος της αποπληρωμής παλαιών χρεών κατέβαλε από μόνο του ποσό ύψους περίπου €20.000 για να φέρει τις εγκαταστάσεις σε υποφερτή και χρησιμοποιήσιμη κατάσταση.

Παρά τις προσπάθειες μας αντιμετωπίζουμε καθημερινά τρομερές προκλήσεις αφού τόσο ο νυχτερινός φωτισμός όσο κυρίως το βοηθητικό γήπεδο είναι εντελώς ακατάλληλα. Βοήθεια δυστυχώς δεν έφθασε από κανέναν και κυρίως από τον ΚΟΑ που ήταν και είναι ο άμεσα υπεύθυνος. Μας δόθηκαν αρχικά περίπου €4.000 αλλά όπως μας ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο (9 μήνες μετά την καταστροφή και μετά από ανταλλαγή πολλών επιστολών) το αίτημα μας για επιπλέον βοήθεια απορρίπτεται.

Πέραν της απόρριψης εκείνο που μας απογοήτευσε και λύπησε αφάνταστα είναι ότι οι συνεχείς γραπτές αιτήσεις μας για συνάντηση με το Δ.Σ. του Οργανισμού για να εξηγήσουμε τις θέσεις μας δεν βρήκαν ανταπόκριση. Πήραμε μια επιστολή αρχές Αυγούστου ότι θα διευθετείτο σύντομα συνάντηση, εντούτοις ένα μήνα μετά πήραμε την επιστολή απόρριψης και μέχρι σήμερα 4 μήνες μετά αναμένουμε ακόμα να καλεστούμε!

Προχωρούμε με αίτημα απ’ ευθείας προς το Υπουργείο Εσωτερικών και θα επιδιώξουμε συνάντηση και με τον ίδιο τον Υπουργό με την ελπίδα ότι θα δικαιωθούμε. Γιατί από την μια δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούμε αλλά και γιατί θεωρούμε άδικο να έχουν αποζημιωθεί και μάλιστα άμεσα ΟΛΟΙ οι πληγέντες (άτομα και εταιρείες) και εμείς μόνοι, ένα χρόνο μετά να αναμένουμε ακόμα βοήθεια.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…