06 Μαϊ 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑ Ο ΙΩΝΑΣ ΚΟΥΣΙΗΣ

Η ανακοίνωση του ΑΤΛΑ:


"Η ομάδα μας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 38χρονο τεχνικό Ιωνά Κουσσή ως το νέο προπονητή του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Ο Ιωνάς Κουσσής είναι γνωστός στην ομάδα μας και γενικότερα στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ. Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2017-2018), διετέλεσε προπονητής κατά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην Δόξα Παλαιομετόχου και κατά το δεύτερο μισό στο Ροτσίδη Μάμμαρι.

Στα σημειωτέα το γεγονός ότι μέχρι την 9η αγωνιστική που υπήρξε προπονητής στη Δόξα Παλαιομετόχου ο κύριος Ιωνά, η Δόξα ήταν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και 2 πίσω από την κορυφή. Στη συνέχεια κάθησε στον πάγκο για το Ροτσίδη Μάμμαρι στην 11η αγωνιστική, με το Ροτσίδη να βρίσκεται τότε στην 11η θέση και με συγκομιδή μόλις 11 βαθμούς. Με το τέλος του πρωταθλήματος, ο Ροτσίδης τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος με απολογισμό 36 βαθμούς, 2 περισσότερους από την ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον Ιωνά Κουσσή να έχει καλή πορεία με την ομάδα μας, γεμάτη νίκες και χαρές για όλους τους φίλους του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ.

Εκ του διοικητικού συμβουλίου του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ"

Read 217 times
Facebook Google Plus Twitter LinkedIn

K2_TITLE_COMMENTS

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…