Ήττα στις λεπτομέρειες για τη ΘΥΕΛΛΑ

Ήττα στις λεπτομέρειες για τη ΘΥΕΛΛΑ

Η αναφορά στον αγώνα απο το σάιτ της Θυελλας...

Ήττα στις λεπτομέρειες για την ομάδα μας που έχασε με ψηλά το κεφάλι με γκολ πέναλτι απο την ομάδα των Τρούλλων. Η ομάδα μας πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, δεν υστέρησε σε τίποτα και αν στο τελευταίο λεπτό δεν ήταν τόσο άτυχη και το ανάποδο ψαλιδάκι του Γ. Κοσμά δεν κατέληγε στο δεξί κάθετο δοκάρι αλλα στα δύχτια, θα φεύγαμε με τον βαθμό της ισοπαλίας που θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Συγχάρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στους προπονητές μας Χ. Φλοκκά και Χ. Βασιλείου για την τεράστια προσπάθεια. Μπορεί να μην αποφύγαμε την ήττα, αλλά τα θετικά που αποκομίσαμε από αυτή την εμφάνιση, ίσως να αποδειχθούν πολύ πιο σημαντικά από τρεις βαθμούς.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ομάδας των Τρούλλων για την άψογη φιλοξενία τους.

Άξιο αναφοράς και ένα τεράστιο εύγε, αξίζουν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας των Τρούλλων με τον αριθμό 17, Γιώργο Χρυσοστόμου, που ενώ βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα μας και μπορούσε να σκοράρει, προς τιμή του ιδίου αλλά και της ομάδα των Τρούλλων, σταμάτησε κάνοντας Fair Play καθώς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας βρισκόταν τραυματισμένος στο έδαφος. 
Ήταν μια στιγμή αποθέωση του τίμιου παιχνιδιού, γι’ αυτό ο ποδοσφαιριστής αυτός, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, πρέπει να τιμηθεί για την ενέργεια του.

Καταδικάζουμε όμως την απρεπή συμπεριφορά του πρώην προπονητή μας και νυν προπονητή των Τρούλλων Δ. Παναγιώτου που μετά το τέλος του παιχνιδιού, που αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν αθλητοπρεπέστατο χωρίς να συμβεί το παραμικρο, προσπάθησε να επιτεθεί λεκτικά και όχι μόνο, σε ποδοσφαιριστή της ομάδας.

 


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο