04 Απρ 2017

Ανακοίνωση για τον Τελικό Κυπέλλου ΠΟΑΣΠ Featured

Ανακοίνωση για τον τελικό κυπέλλου ¨Αντρέας Βραχνός¨ 2016/2017 - ΠΟΑΣΠ

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το Τελικό Κυπέλλου της Ομοσπονδίας ¨Αντρέας Βραχνός¨ για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2016/2017 στην παρουσία των εκπροσώπων δύο σωματείων που θα διαγωνισθούν, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΕΛΠΙΔΑ και ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ

 

Στη σύσκεψη επικράτησε πάρα πολύ καλό κλίμα, ακούστηκαν εισηγήσεις από τα δύο σωματεία και την Ομοσπονδία και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

 

Ο τελικός του Κυπέλλου της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί τη Κυριακή 9 Απριλίου 2017 και ώρα 4.00μμ στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου ¨Μιχαλάκης Κυπριανού¨ Η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του σταδίου θα είναι ελεύθερη. Θα γίνει διαχωρισμός των φιλάθλων στις κερκίδες ενώ θα υπάρχει ειδικός χώρος για τους επισήμους.

 

Στους ιστούς του γηπέδου θα αναρτηθούν οι σημαίες των δύο σωματείων της Ομοσπονδίας, της ΣΤΟΚ και τα ΚΟΠ

 

Κατόπιν κλήρωσης το σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΕΛΠΙΔΑ θα είναι γηπεδούχος ομάδα και το αντίπαλο σωματείο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ θα είναι φιλοξενούμενη.

 

Το σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΕΛΠΙΔΑ θα αγωνισθεί με άσπρη στολή και το σωματείο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ θα αγωνισθεί με μπλε.

 

 

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία παιδιών της ακαδημίας του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ. Θα γίνει αναφώνηση των ενδεκάδων και των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών πριν από την έναρξη του αγώνα.

 

Πριν την έναρξη στο διάλειμμα και στο τέλος του αγώνα θα μας κρατήσουν συντροφιά 25 μαζορέτες.

 

Θα υπάρξει βιντεογράφηση όλου του αγώνα.

 

Η διαιτησία του αγώνα θα ανακοινωθεί τη Παρασκευή 8 Απριλίου 2017

 

Το Δ.Σ της ΠΟΑΣΠ καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Πάφου να παραστεί στον αγώνα ο οποίος ευελπιστούμε να καταστεί γιορτή για το αγροτικό ποδόσφαιρο και να διεξαχθεί με αθλητοπρέπεια.

 

Σημειώνεται ότι θα γίνεται περιγραφή του αγώνα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

 

Μετά το τέλος του αγώνα το Δ.Σ. θα παραθέσει μικρή δεξίωση με ποτά που θα προσφέρει η Αθλοθέτης του αγώνα η φίλαθλος εταιρεία Φώτος Φωτιάδης και η μπύρα Carlsberg.

 

 

Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ

 

Read 540 times
Facebook Google Plus Twitter LinkedIn

K2_TITLE_COMMENTS

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…