14 Απρ 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ

Κάλεσμα απο τον Ρήγα Φεραίο:

"Φίλες και φίλοι του Ρήγα Φεραίου, η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται στον Τελικό Κυπέλλου και το Μ.Σάββατο στις 16:00 ετοιμάζεται να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην σύχρονη ιστορία της.

Για να το πετύχει αυτό όμως, θα χρειαστεί την υπερπολύτιμη βοήθεια σου.
Αντίπαλος μας θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια Ελπίδα Λιοπετριού, γι' αυτό σε καλούμε να δώσεις δυναμικά το παρών σου, στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου και να στηρίξεις την προσπάθεια μας να ξεπεράσουμε το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο εμπόδιο.

Δίνουμε ραντεβού στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας και μαζί να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τροπαίου."

Read 578 times Last modified on Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 14:10
Facebook Google Plus Twitter LinkedIn

Media

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2017

Φίλες και φίλοι του Ρήγα Φεραίου, η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται στον Τελικό Κυπέλλου και το Μ.Σάββατο στις 16:00 ετοιμάζεται να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην σύχρονη ιστορία της. Για να το πετύχει αυτό όμως, θα χρειαστεί την υπερπολύτιμη βοήθεια σου. Αντίπαλος μας θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια Ελπίδα Λιοπετριού, γι' αυτό σε καλούμε να δώσεις δυναμικά το παρών σου, στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου και να στηρίξεις την προσπάθεια μας να ξεπεράσουμε το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο εμπόδιο. Δίνουμε ραντεβού στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας και μαζί να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τροπαίου. #monoRigas #FINAL #supportus #weneedyou #oneteam #onefamily

Δημοσιεύτηκε από Ρήγας Φεραίος Μονον στις Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

K2_TITLE_COMMENTS

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…