22 Απρ 2017

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Featured

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Ο πρόεδρος του Ολύμπου αφού κατέθεσε ενώπιον της συνέλευσης την έκθεση δράσης για την περίοδο 2016-2017, έδωσε το λόγο στον ταμία για τον οικονομικό απολογισμό της περασμένης περιόδου. Τα μέλη της Γ.Σ. εξήραν το έργο του απερχόμενου Δ.Σ. και σημείωσαν την ικανοποίησή τους για την πορεία της ομάδας σε όλους τους τομείς όπου έχει δράση.

Στη συνέχεια, η Γ.Σ. εξέλεξε το νέο 9μελές Δ.Σ. του Συλλόγου το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα στην πρώτη του συνεδρία ως ακολούθως. Πρόεδρος, συνεχίζει για 2η χρονιά ο Κυριάκος Χριστοδούλου με τους ακόλουθους συνεργάτες/μέλη του Δ.Σ.

Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Δημητρίου

Γεν.Γραμματές: Νατάσα Διοικητή

Β. Γ. Γραμματέα: Βασίλης Χριστοδούλου

Ταμίας: Άγγελος Ανδρέου

Έφορος Γηπεδικών Εγκαταστάσεων: Σίμος Χριστοδούλου

Έφορος Ποδοσφαίρου: Γιάννος Κυριάκου

Σύμβουλος: Μάριος Στυλιανού

Σύμβουλος: Αντωνία Διοικητή

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ολύμπου ευχαριστούν τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο για να ανεβάσουν τον Όλυμπο εκεί όπου πραγματικά του αξίζει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος.

Read 615 times
Facebook Google Plus Twitter LinkedIn

K2_TITLE_COMMENTS

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…