30 Δεκ 2017

Βασική προτεραιότητα η ασφάλεια των παιδιών Featured

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου το έθεσε στις βασικές της προτεραιότητες και αγώνας χωρίς την παρουσία ατόμου ειδικά καταρτισμένου για την ασφάλεια των παιδιών δεν διεξάγεται.
 
Μέσα από τη συνεργασία της με την G.B. Power Life Savers προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα προς τα παιδιά που απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα. Το κόστος που φτάνει σε ένα σημαντικό ποσό καλύπτει η ΚΟΠ και συγκαταλέγεται όπως προαναφέραμε στις βασικές προτεραιότητες της για ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων της. 
 
Η διοργάνωση των Πρωταθλήματος Grassroots ΠΟΑ με τη συμμετοχή χιλιάδων παιδιών καλύπτεται από την παρουσία νοσηλευτών / διασώστες και στα 36 γήπεδα όπου φιλοξενούνται 250 αγώνες πάνω σε εβδομαδιαία βάση.
 
«Σίγουρα η ευθύνη που έχουμε αναλάβει είναι πολύ μεγάλη και η προσοχή μας βρίσκεται στο μέγιστο της βαθμό. Είναι δεκάδες οι αγώνες, χιλιάδες τα παιδιά που συμμετέχουν και η κατάρτιση των ατόμων που αναλαμβάνουν την ευθύνη αναγκαία και δεδομένη.
 
Με τον κατάλληλο εξοπλισμό τους είναι σε όλα τα γήπεδα για να προσφέρουν εφόσον χρειαστεί τη βοήθεια τους στη διεξαγωγή αυτής της μεγάλης διοργάνωσης. Κάθε εβδομάδα 36 άτομα είναι σε όλα τα γήπεδα με ευθύνη στα παιδιά και με αγάπη επιτελούν τη σημαντική τους αποστολή», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής της G.B. PowerLifeSaversκ. Ανδρέας Πεμπέτσιος.
 
Οι νοσηλευτές / διασώστες σε πλείστες περιπτώσεις έχουν επιπρόσθετη γνώση για την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους και βασικός παράγοντας για να εξελιχτεί ομαλά το πρόγραμμα κάθε εβδομάδας είναι η συνεργασία όλων των πλευρών.
 
«Η συνεργασία υπό την καθοδήγηση της ΚΟΠ είναι άριστη και μέσα από την καθημερινή επαφή ξεπερνούνται διάφορα οργανωτικά προβλήματα λόγω των πολλών αγώνων. 

Επιβάλλεται επίσης η συνεργασία με τους διαιτητές, τους προπονητές και τους υπεύθυνους των ομάδων και η συχνή πλέον επαφή μας στα γήπεδα έχει βοηθήσει», προσθέτει καταλήγοντας ο κ. Πεμπέτσιος. 
Tagged under
Facebook Google Plus Twitter LinkedIn

K2_TITLE_COMMENTS

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…