13 Δεκ 2017

Οι κορυφαίοι είχαν την τιμητική τους! (Βραδιά Χειροσφαίρισης 2016-17) Featured

Cyprus Handball Federation » Οι κορυφαίοι είχαν την τιμητική τους! (Βραδιά Χειροσφαίρισης 2016-17) ΦΩΤΟΣ

Σε μια ωραία τελετή, που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο (αίθουσα Ευ Αγωνίζεσθαι), η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης βράβευσε το βράδυ της Τρίτης τα σωματεία και τους αθλητές που διακρίθηκαν στην αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Την τελετή, πέραν από τους βραβευθέντες, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, μέλη της ΚΟΕ, πρόεδροι Ομοσπονδιών, ενώ εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας έδωσε το παρών της η Επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης κ. Κάλλη Χατζηιωσήφ.

Την “Βραδιά Χειροσφαίρισης” άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος της Κ.Ο.Χ. Χαράλαμπος Λόττας ο οποίος έκανε ένα μίνι απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 ενώ στο καταληκτικό του σχόλιο επεσήμανε: 

“Είναι η στιγμή την οποία περιμένουν Σωματεία αλλά και αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς αφού μέσω αυτής της τελετής ανταμείβουμε την προσπάθεια, τον κόπο, το μόχθο και τις θυσίες που έκαναν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Η αποψινή μας εκδήλωση  σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, η οποία μας πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία μας,  με αμφίρροπους και συναρπαστικούς αγώνες και πολύ καλό θέαμα.  Είναι η γιορτή των νικητών αλλά και του αθλητικού πνεύματος μέσα στο οποίο, σαν Ομοσπονδία, πάντα επιδιώκουμε να διεξάγονται τα πρωταθλήματά μας.

Οι επιτυχίες των σωματείων μελών μας και των αθλητών τους, παίρνουν μεγαλύτερη διάσταση αν αναλογιστούμε πόσες αντιξοότητες είχαν να ξεπεράσουν.

Η οικονομική κρίση στην οποία έχει περάσει από το νησί μας δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε τον αθλητισμό πόσο μάλλον την χειροσφαίριση η οποία όμως παλεύει με κάθε τρόπο ώστε να μπορέσει να ξανά ζωντανέψει και να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη.

Το όλο εγχείρημα μας είναι δύσκολο, όχι μόνο της ίδιας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης η οποία καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να αναβαθμίσει το άθλημα, αλλά και των ίδιων των Σωματείων μας τα οποία έχοντας μοναδικό γνώμονα την μεγάλη αγάπη τους για το άθλημα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε να διατηρήσουν ζωντανούς τους Συλλόγους τους.

Φυσικά στο όλο αυτό εγχείρημα αυτοί που χαρίζουν αισιοδοξία στο άθλημα μας είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, οι χειροσφαιριστές και χειροσφαιρίστριες μας και οι οποίοι συνεχίζουν να υπηρετούν το άθλημα λόγω της τεράστιας αγάπης που τρέφουν γι’ αυτό” είπε μεταξύ άλλων ο Στρατηγός.

Όλοι οι βραβευθέντες δέχθηκαν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων ενώ ιδιαιτερή συγκίνηση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκομένους η ειδική βράβευση του Γιάννου Νικηφόρου ο οποίος δεν αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα αφού αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας με την Κ.Ο.Χ. να τον βραβεύει για την συνεισφορά του στην Εθνική ομάδα.

 

Read 3262 times
Facebook Google Plus Twitter LinkedIn

K2_TITLE_COMMENTS

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…